50 års erfaring med bilstoler

50 ÅRS ERFARING MED BILSTOLER

I 1963 startet BeSafe utviklingen av den første bilstolen, og siden har vi fortsatt på samme vei. BeSafe ble etablert på lille Krøderen.old_car_seat

testdummy-with-belt_medium50 år med forskning og utvikling
I dag er BeSafe er en innovatør med internasjonalt renommé når det gjelder bakovervendte bilstoler. BeSafe er i dag representert i 40 land rundt i verden. 50 år med forskning og utvikling gir resultater. Besafe fokuserer hele tiden på å skape innovative produkter for å forbedre barns sikkerhet i trafikken. Alle våre bilstoler må gjennom ekstreme tester for å opprettholde kvaliteten. I dag gjøres alle våre utviklingstester hos ADAC i Tyskland. ADAC har utviklet de mest moderne kollisjonskriterier for bilstoler i Europa.

Innovasjon for bedre sikkerhet
I mange år har Besafe deltatt i internasjonale forskningsgrupper som utvikler nye godkjenning-standarder, som f.eks. viser Forskning at alvorlige hode og nakkeskader er overrepresentert i sidekollisjoner. BeSafe har utviklet en unik bilstol i Besafe iZi Up X3 Fix! Ved sidekollisjon roterer bilstol skallet slik at barnet oppnår vesentlig bedre beskyttelse. Dette er et av flere patentert innovasjoner som har gitt BeSafe internasjonal oppmerksomhet.

Vår visjon er at ingen barn utsettes for alvorlige ulykker i trafikken.