BeSafe iZi Kid X2 i-Size – Testvinner

BeSafe iZi Kid X2 i-Size – Testvinner!

Beste sikkerhetstest-resultat for 1-4 åringer i ADACs historie“Norsk, bakovervendt småbarnstol oppnår superresultater i den store, europeiske barnesetetesten.” skriver Forbrukerrådet på sine nettsider. For 24. mai publiserte ADAC og Stiftung Warentest årets store bilbarnestol-test. Totalt 28 bilbarnestoler ble testet, fordelt på ulike grupper. Vi i BeSafe er glade for å kunne fortelle at BeSafe iZi Kid X2 i-Size ble presentert som testvinner i gruppen 1-4 år, og fikk i tillegg den ekstremt høye poengsummen 1,1 for sikkerhet.

iZi Kid X2 i-Size – bakovervendt, Plus test-godkjent testvinner

BeSafe iZi Kid X2 i-Size er en rent bakovervendt bilbarnestol, testet og godkjent etter det strengeste reglementet på markedet; UN R129 (i-Size) og den svenske Plus test. Bilbarnestolen ble tildelt høyeste score i både sidekollisjonstest og i frontkollisjonstesten.
– ingen annen småbarnstol har tidligere klart å hente full pott i sidekollisjonstesten, som i tillegg nylig har blitt enda tøffere, skriver Forbrukerrådet.

iZi Kid X2 i-Size presterte ekstreme 1,1 poeng i sikkerhetsdelen av testen, et resultat som er det absolutt beste noensinne blant de 66 bilbarnestolene ADAC-arkivet viser for barn mellom 1 og 4 år. For BeSafe er dette et klart bevis på hva en bakovervendt, i-Size-godkjent og Plus test-godkjent bilbarnestol kan prestere, og hvor god sikkerhet den gir.

iZi Kid X2 i-Size er også utnevnt til testvinner av den britiske forbrukerorganisasjonen “Which?”, av danske “Tænk” og av hollandske “Consumentenbond”.

Innovative sikkerhetsløsninger gir økt sikkerhet for barnet ditt

Sikkerhet har alltid hatt førsteprioritet hos BeSafe. Kun “Godkjent” har aldri vært godt nok for oss, og gjennom årtiene har vi utviklet en rekke innovasjoner for å høyne sikkerhetsgraden ytterligere. SIP+, Side Impact Protection +, er vår nyeste innovasjon. En ekstra sidekollisjonsbeskyttelsesenhet som reduserer påkjenningen på barnet med ytterligere 20 %. Dette, sammen med den integrerte SIP-hodestøtten, og et indre skall av energiabsorberende materiale, sikrer at alle BeSafe-bilbarnestolene som er testet fikk svært høye karakterer for sidekollisjonsbeskyttelse.

BeSafe iZi Modular presentert med toppresultater for sikkerhet

Da Modular-konseptet ble lansert høsten 2015, var det ikke bare to bilbarnestoler som ble lansert; det var et nytt konsept, en ny tilnærming til barnesikring i biler – en komplett løsning for barn fra nyfødt til fire år.

Konseptet er svært godt mottatt både av forhandlere og av forbrukere, og er nå et av de mest populære valgene i kvalitetssegmentet i markedet.

BeSafe iZi Go Modular får utmerkelsen “Veldig god” for sikkerhet, noe som har resultert i en “Beste kjøp”-utnevnelse hos den britiske forbrukerorganisasjonen “Which?”
Som Forbrukerrådet skriver:
– Det som er enda mer imponerende, er at babystolen oppnår full pott både i front- og sidekollisjonstestene.

BeSafe iZi Modular er en kombi-bilbarnestol, altså kan den monteres både fremovervendt og bakovervendt. Testhuset benytter alltid det verste resultatet fra kollisjonstestene, altså i dette tilfellet fremovervendt. Dette er også i tråd med BeSafes filosofi om at barn bør sikres bakovervendt så lenge som mulig. Med et sikkerhetsresultat på 1,8, er iZi Modular dermed plassert i det absolutte toppsegmentet for i-Size-stolene i gruppen i forbrukertesten.

Vi anser denne testen som et bevis for hvor BeSafes fokus er, og at vi lever opp til våre høye standarder for sikkerhet. Likevel er det viktigste for oss at vi finner sikkerhetsløsninger som fungerer i virkelighetens verden, i hverdagen, og ikke bare teoretiske laboratorie-situasjoner.

Når vi oppnår våre egne høye krav til sikkerhet, kan vi også være sikre på at våre bilbarnestoler ikke bare gjør det godt i kollisjonstest-laboratoriet, men også i virkeligheten. Og det er der forbrukernes valg utgjør en forskjell!
Les mer om ADAC her