NYHET! The Modular Evolution!

[siteman_slideshowgallery slidespeed=”5000″ navigation=”1″ images=”16771,16761,16751,16741″]

NYHET! iZi MODULAR

TRE I EN

iZi Modular er det nye innovative bilbarnestol-systemet fra BeSafe, som barnet kan benytte fra nyfødt til ca fire år!

BeSafe iZi Modular er et modulsystem som består av en ISOfix base og to bilbarnestoler. Når barnet vokser ut av babysetet, benyttes neste sete på samme base. Basen kan tilpasses slik at barnet får bedre benplass når det blir større, slik at barn helt opp til ca fire år (105 cm) kan sitte bakovervendt i dette systemet.

FOR BABY

Bakovervendt fra fødsel

BASE

FOR SMÅ BARN

Bakovervendt fra 6 mnd. – 4 år (105cm)
Fremovervendt fra 15 mnd.

KOMFORTABELT FOR BARNET

Med den justerbare nakkestøtten og internbeltene, samt bodyhugger tilpasser iZi Modular i-Size seg barnet ditt når hun/han vokser. Stolen har magneter som enkelt holder internselene unna når de ikke er i bruk, og med sine gode liggeposisjoner mener vi at denne bilbarnestolen er det perfekte valget for ditt barn.

SVÆRT ENKEL MONTERING i BILEN

Både BeSafe iZi Go Modular og BeSafe iZi Modular i-Size kan enkelt monteres på iZi Modular i-Size basen. Klikk setet på basen og du er klar til å dra.

iZi Modular er et veldig fleksibelt system, og babysetet kan bli montert med bilens trepunktsbelte. iZi Modular i-Size kan brukes både bakovervendt og fremovervendt. Bakovervendt anbefales så lenge som mulig og gjerne til 4 år.

SVÆRT GOD SIKKERHET

BeSafe iZi Modular i-Size presterer veldig godt i kollisjonstester og møter de strenge kravene til sidekollisjonsbeskyttelse i R129. Med SIP+ (Side Impact Protection +) plassert på siden av stolen, mot bildøren, øker sikkerheten hvis en sidekollisjon skulle skje.
For baby – iZi Go Modular

For små barn – iZi Modular i-Size